Thumbnail

Bölcsődében, mini bölcsődében intézményvezetői képzés - E-001720/2017/D003

Pályázati azonosító: EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001 – Családbarát ország

Kedvezményezett neve: Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft.

Intézmény nyilvántartásba vételi száma: E-001720/2017

KEDVES JELENTKEZŐ! Felhívjuk figyelmét, hogy az EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001 azonosítószámú Családbarát ország megnevezésű kiemelt projekt keretében a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. nem indít több csoportot a Bölcsődében, mini bölcsődében intézményvezetői képzésből. Képzési csoportjaink lezárultak, erre a képzésre nem tud jelentkezni!

 

A képzési program megnevezése: Bölcsődében, mini bölcsődében intézményvezetői képzés

A képzés jellege: a felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó támogatott egyéb képzés

Nyilvántartási szám: E-001720/2017/D003

 

A képzés célja: A képzés célja, hogy az intézményvezetőket felkészítse a minősítő vizsgával, minősítési eljárással kapcsolatos speciális vezetői feladatok ellátására. A résztvevők megismerjék a pedagógus előmeneteli rendszer jogszabályi hátterét, a minősítési eljárás és minősítő vizsga menetét, módszereit és eszközeit. Az eljárások szakaszain keresztül értelmezni tudják a vezető feladatait, a kapcsolódó formai, tartalmi és etikai követelményeket. A képzés végére képessé válnak a folyamatok tervezésére, szervezésére és lebonyolítására. Felismerjék és elfogadják a pedagógus-előmeneteli rendszer szerepét az intézmények életében és a folyamatos fejlesztésben. Fontossá váljon számukra ezeknek az eljárásoknak a szakszerű lebonyolítása és a megszerzett tudás továbbadása.

 

A képzés célcsoportja: Intézményvezetők, bölcsődevezetők, helyettesek, szakmai vezetők

 

A képzésen való részvételhez előírt feltételek:

  • iskolai végzettség: legalább érettségi végzettség
  • szakmai végzettség: csecsemő- és kisgyermeknevelő (BA), vagy bölcsődei szakgondozó (OKJ), vagy csecsemő- és kisgyermekgondozó (OKJ), vagy csecsemő- és kisgyermeknevelő-gondozó (OKJ), vagy csecsemő- és gyermeknevelő-gondozó (OKJ), vagy kisgyermekgondozó, - nevelő (OKJ), vagy csecsemő- és kisgyermeknevelő asszisztens (FOKSZ)

 

A képzés óraszáma: 20 óra

A képzés formája: csoportos képzés

2019. évben havi rendszerességgel indítunk csoportokat jellemzően vidéki helyszíneken.

Az értékelés rendszere:

Az oktatók szóbeli visszajelzéssel folyamatos visszacsatolást adnak a képzésben résztvevőknek az elért kompetenciafejlődésükről.

 

A képzés elvégzését igazoló dokumentum megnevezése: tanúsítvány

 

A megengedett hiányzás: 0 óra

 

A képzés költsége: A képzésben résztvevőt terhelő képzési díj összege 0 Ft.  A képzési díj az EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001 – azonosítószámú Családbarát ország megnevezésű kiemelt projekt keretében kerül finanszírozása.

 

Jelentkezés előtt olvassa el az online felhasználói segédletet.

 

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

kepzes@csbo.hu