Thumbnail

Bölcsődei dajka tanfolyam

Pályázati azonosító: EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001 – Családbarát ország

Kedvezményezett neve: Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft.

A képzési program megnevezése: Bölcsődei dajka tanfolyam

A képzés jellege: 20/2017. (IX. 18.) EMMI rendeletben szabályozott képzés

Nyilvántartási szám: EMMI/2018/CSBO

KEDVES JELENTKEZŐ! Felhívjuk figyelmét, hogy a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. szervezésében indított Bölcsődei dajka tanfolyamok 2019. december 31-én LEZÁRULTAK! 2020. január 1-től nem indítunk Bölcsődei dajka tanfolyamot.

Tájékoztatjuk, hogy a 20/2017 (IX.18) EMMI Rendelet által szabályozott bölcsődei dajka tanfolyamok kizárólagos tanfolyamszervezője a Magyar Bölcsődék Egyesülete. Elérhetőségük: http://www.magyarbolcsodek.hu/

A képzés célja: A bölcsődei dajka tanfolyam célja olyan kisgyermekellátást segítő munkatárs képzése, akinek alapvető feladata – a környezet rendjének, tisztaságának megteremtése, a kisgyermeknevelő zavartalan munkavégzéséhez szükséges tárgyi feltételek előkészítése – emellett képes a kisgyermeknevelő iránymutatásával szükség szerint közreműködni a gyermekek felügyeletében, gondozásában. Biztonságosan tud felügyeletet nyújtani a kisgyermeknevelő távollétében, felismeri azokat a gyermekcsoportban előforduló helyzeteket, amikor azonnali közbelépésre van szükség és megfelelő módon tud azokra reagálni, megoldást találni.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

kepzes@csbo.hu